Privacyverklaring

It’s all about community respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om boekingen van diensten te verwerken. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming.

It’s all about community gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een dienst boekt, heb ik je naam, e-mailadres, adres en bedrijfsgegevens nodig om een factuur op te maken, je boeking te bevestigen, de dienst uit te voeren en contact met je op te nemen over het verdere verloop.
  • Voor de betaling van je bestelling zijn je naam en betaalgegevens nodig.
  • Voor contact via e-mail heb ik je naam en e-mail adres nodig. Voor contact via telefoon of WhatsApp heb ik je telefoonnummer nodig. 

Samenwerking met derde partijen

In samenwerkingen met derde partijen wordt onderscheid gemaakt tussen partijen die gegevens verwerken, waarbij afspraken zijn vastgelegd in een verwerkingsovereenkomst, en partijen die zelf verantwoordelijk zijn voor het verwerken van gegevens.

It’s all about community werkt samen met de volgende verwerkende partijen:

  • Anti-spam plug-in – voor het beveiligen van mijn website.
  • T-Mobile – voor telefonisch contact.
  • Antagonist – voor hosting van mijn website en e-mail.

Bovenstaande derde partijen hebben de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.

It’s all about community werkt samen met de volgende partijen die zelf verwerkingsverantwoordelijk zijn:

Cookies

Daarnaast gebruikt It’s all about community cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de website navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kan ik zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Ik kan daardoor de website zo goed mogelijk aanpassen aan de behoeften van bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

It’s all about community plaatst cookies om de volgende redenen:

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

It’s all about community verkoopt je gegevens niet

It’s all about community zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het leveren van een dienst worden maximaal zeven jaar bewaard ten behoefte van de belastingaangifte. Correspondentie bewaar ik maximaal 3 jaar voor naslag.

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door It’s all about community opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar saskia@itsallaboutcommunity.nl. Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door It’s all about community en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik, als onderneemster, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens

It’s all about community
Bezoekadres: voormalige school aan de Nieuwe Markt in Deventer, lokaal B10

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur via 06 – 23 14 25 78. Buiten deze tijden en voor niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via:

Deze privacyverklaring is opgesteld op 27 maart 2019.

© 2019 It’s all about community | Privacyverklaring